De pigmententrend

Hey guys!

Vandaag gaan we het hebben over een trend die de nagelstyling wereld aan het overnemen is namelijk: De pigment trend. Pigmenten werden al voor een lange tijd gebruikt, maar nooit echt op deze manier. Nu zijn er een aantal nieuwe pigmenten uitgevonden die in de smaak vallen bij iedereen. In deze blog ga ik jullie vertellen over de nieuwe trend pigmenten, dus ga er goed voor zitten!


Als eerste het chrome pigment. Dit pigment word ingewreven op de plaklaag van de topcoat en geeft een chrome effect over de kleur waarop je hem zet. Dit kwam uit het niets en werd in een keer heel erg populair. Zelfs Hollywoodsterren en bekende Nederlanders lieten hun nagels doen met het chrome pigment. Het leuke aan het chrome pigment, is dat het op iedere kleur een ander effect geeft. Op de afbeeldingen zien jullie leuke voorbeelden wat je met het chrome pigment kan doen!


Dan een ander pigment wat in rap tempo nailart-land verovert. Dit is het mermaid pigment. En zoals jullie wel kunnen raden aan de naam, heeft het iets te maken met zeemeerminnen. De glans die je ook wel kent van een zeemeerminnen staart kun je nu ook toepassen op nagels. Het geeft over iedere kleur ook weer een ander effect. Ook kun je met dit pigment een mooi effect creëren over nailart. Dit pigment kun je op twee manieren toepassen. Je kan hem inwrijven in de topcoat, of in de laatste kleurlaag waar nog een topcoat over moet. Op beide manieren heb je een ander effect. Hierlangs zie je wat voorbeelden. 

Als laatste hebben we nog het spiegelpigment, dit zie je toegepast op een roze kleur op de afbeelding hier langs. Het geeft zoals de naam al verklapt, een spiegelachtig effect op de nagels. Ook dit pigment is erg in trek bij salons over de hele wereld. Ook dit pigment geeft op iedere kleur weer een ander effect.

De conclusie over de pigmenttrend, is dat het een erg leuke trend is die op heel veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo kun je ze combineren of spelen met de verschillende effecten. Dit betekend dus ook dat er eindeloze mogelijkheden zijn met deze pigmenten, en dit maakt het juist zo leuk! Ik ben een groot fan van pigmenten en werk dan ook dagelijks met deze vorm van nailart. We love it!

Wat vinden jullie? en welk pigment zou jij gebruiken? Ik zie jullie in mijn volgende blog weer!

Liefs xo

Laura


Reacties

Populaire posts van deze blog

Anatomie van de nagel

Probleemnagels

Nailart technieken